Guider & Researrangörer

 

Mona och Mats Hoff har nu tagit över rollen som reseguider i Filippinerna efter Görans bortgång.

 

De har vistats mycket på Filippinerna och har en god kunskap om landet och folket där. Mona och Mats jobbar vidare med äventyrsresorna i samma anda som tidigare fast med vissa justeringar.

 

Paret Hoff arrangerar resor till just Filippinerna för det fantastiska klimatet och den härliga naturen med långa vita sandstränder, men framförallt är det dom vänliga och glada människorna som gör skillnaden och att de gärna kommer tillbaka.

 

Det har blivit många resor till Filippinerna sedan Mona och Mats besökte landet första gången 1989 och paret Hoff ser nu Filippinerna som sitt andra hem.

 

Bakgrund
Göran och Margareta Hoff har gjort sej kända som äventyrare, för sina dokumentärfilmer och reportage och inte minst för sina humanitära hjälpinsatser, framförallt i Filippinerna. 

 

Paret Hoff fick 2001  års kulturpris för sina avslöjande filmer om barnsexhandel.

 

Göran levde i månader tillsammans med Mangyanfolket i slutet av 80  talet och gjorde en dokumentärfilm om detta stenåldersfolk, en film som sedan spreds över hela världen. 

 

År 2001 gjorde Göran och Margareta ytterligare en film om Mangyanfolket på ön Mindoro, Filippinerna.

 

Paret Hoff har tveklöst sitt hjärta i Filippinerna och har under senare år arrangerat äventyrsresor till detta fantastiska och annorlunda land. 

 

Efter mer än 120 gånger i landet, kan de utan tvivel kalla sig Filippin-experter!

Om Hoffresor

© 2014 HOFF ÄVENTYRSRESOR

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Google Clean
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now